WIE
Eli Mena Equihuas & Natascha Carroccio

WAT
Brushbar

WANNEER
°18.09.1986 en °11.11.1988

1

2 jonge vrouwen met de handen in het haar? Brushbar bewijst dat dit niet steeds tot gevaarlijke plannen hoeft te leiden. Integendeel: met dit concept dat overgewaaid komt uit de V.S. en Mexico, zijn ze de eersten in België die zich wagen aan dit project.

2
4
5
7

Habla Espanol?

Eli, Mexicaanse en afkomstig van grootstad Guadalajara, ontmoette door een gemeenschappelijke vriendin haar echtgenoot uit Hasselt. Ze volgde de liefde naar Hasselt en merkte al snel dat ze er haar eigen Revolución wou starten. Door haar opleiding als kapster en make-up artiest in de V.S. en Londen, kwam ze op het idee om in Hasselt in plaats van een knippende kapper een droge kapper op te starten. Ze wou dit niet alleen doen. Enter: Natascha!

8
9
10
12

Eli: ik leerde Natascha kennen tijdens mijn werk bij een Hasseltse kapper. Het klikte en ik wist dat zij ook met het idee speelde om een eigen zaak te starten. Op een avond dat Natascha mijn haar deed, vertelde ik haar over mijn plan.
Natascha: ik wou niet de zoveelste kapperszaak in Hasselt openen. Maar het unieke concept om hairstyling en make-up samen te brengen, hier was ik meteen voor gewonnen. Samen met Eli zijn we dan tot het mooie resultaat 'Brushbar' gekomen...

13
15
16
17

Aan den toog

Het Brushbar concept wil vrouwen in de eerste plaats een leuke ervaring bezorgen. Wij zorgen dat je haar perfect gedroogd of opgestoken is en ook dat de make-up spot on is. Intussen kan jij je zorgen vergeten met een glas prosecco. In veel zaken is de belangrijkste persoon de kapper zelf. Met Brushbar hopen we dat onze klanten met een glimlach en meer zelfvertrouwen buiten stappen. Onze ervaring, motivatie, professionalisme en eigen persoonlijkheid moeten hiertoe bijdragen.

18
19
21
20

De vuile was

Brushen gaat niet zonder eerst de haren te wassen. We werken met een tiental verschillende shampoos. Eerst analyseren we het haar, maar vaak kent de klant zelf al het antwoord en ga je samen op zoek naar een geschikte shampoo. Dan brushen we. Hier kan je kiezen hoe je graag je haar wil hebben: krullen, stijl, volume, opgestoken.

22
23
25
26

Schilderwerken

Voordat we je haren brushen, kan je best beginnen met het maquilleren. Voor het opmaken zelf kijken we naar de vorm van het gezicht en de huid. Gaan we voor een dag of avond make-up? De gebruikte producten zijn van MAC: het blijft de heel dag/nacht goed, bovendien behoud je een natuurlijk look. Je onenightstand zal zich ’s morgens dus niet verschieten.

27
28
29
31

Boy O Boy

Onze mannen hielpen ons met de opstart van Bushbar. Tijdens een gesprek over shampoo’s en producten, vonden zij dat één type shampoo wel moest volstaan. Intussen hebben we ze al wat bijgeschaafd, het zijn bijna volleerde vrouwen. Later moesten ze op zoek naar een meubelzaak die mee wou werken aan het interieur. Met het storyboard in hun handen stonden ze het uit te leggen aan de kassa. Het enige wat de verkoper van de winkel er kon uit concluderen was dat ze een koppel waren.

30
32
33
34

Bij Brushbar en prosecco hoort natuurlijk een bar: dit is ons kroonjuweel en nam ook de helft van ons budget in beslag.

36
37
38
39

We willen een wow-effect na ons werk dus de spiegel staat achter de klant.

41
40
43
45
46
47
48

Jackpot

Dit Kleine Ring artikel kan je beschouwen als een preview: Brushbar opent pas 18 April.
Adres:
Maastrichterstraat 103 A
3500 Hasselt

De Kleine Ring ontvreemdde 4 geschenkbonnen: 2 brush en 2 make-up sessies. . Wil jij ook mooi zijn? Het enige wat je moet doen is je voor- en achternaam sturen naar hallo@dekleinering.be.

49

http://www.brushbar.be

0494/942919

Maastrichterstraat 103 A
3500 Hasselt

DKRBAR

Facebook Instagram TikTok LinkedIn

FOTOGRAFIE Renaat Nijs Renaat Nijs

TEKST Cleo Hendriks Cleo Hendriks

GEPUBLICEERD 13 april 2015